NVOM Ledenportaal
Evenementen
Hieronder staan de aankomende evenementen van de NVOM.

LET OP: inloggen voor ledenkorting!

Als lid van de NVOM krijg je 50% ledenkorting op de toegangsprijs. Om de korting te krijgen, moet je wel eerst hiernaast inloggen. De korting wordt in de laatste stap van je inschrijving verwerkt.

Niet-leden kunnen zonder in te loggen kaartjes bestellen.

Geen inloggegevens?

Ga naar de hoofdpagina van het ledenportaal voor instructies.

 
Webinar: O jee! Het zijn er twee! Voor zwangere meerlingouders
12 april 2021 - 19:45-20:30 uur
Janneke Jonkman is moeder van een vijfjarige meisjestweeling en een baby van vier maanden. Ze is schrijfster van het tweelingboek ‘O jee het zijn er twee’ en blogt daarnaast over tweelingmoederschap op haar eigen blog www.mylittledutchdiary.com. Op haar Instagram (@mylittledutchdiary) kun je al je vragen over tweelingouderschap kwijt tijdens de #twinmomtuesday. 
Inschrijven

TAPS meet-up
12 april 2021 - 20:45-21:30 uur
Gezellige groepscall voor TAPS-patiënten en of ouders van TAPS-patiënten onder begeleiding van expert Stephanie Ernst ( Stichting TAPS Support). 
Inschrijven

Webinar: Yesss, wij krijgen een meerling! Paniek! Hoe gaan wij dit rooien met elkaar?
13 april 2021 - 19:30-20:15 uur
Familie- en scheidingsmediator Bernadette Keijzer geeft in dit webinar praktische tips over hoe om te gaan met die enorme verandering in jullie leven: de komst van een meerling. Klik op Programma voor meer info. 
Programma    Inschrijven

Webinar: Overprikkeling bij een meerling
13 april 2021 - 20:30-21:30 uur
Mirjam Hoogsteder-Beukenkamp is gediplomeerd kindercoach en gespecialiseerd in hoog-sensitiviteit bij kinderen. In dit webinar gaat ze in op de vraag wat hoog-sensitief precies is en hoe je ermee omgaat. Klik op Programma voor meer info. 
Programma    Inschrijven

Webinar: Meer zelfvertrouwen voor je kind
14 april 2021 - 19:30-20:15 uur
Vera Hagen helpt ouders van temperamentvolle kinderen om zichzelf en hun kinderen beter te begrijpen. Dit webinar gaat over grenzen aanvoelen, geven en loslaten. Je zal zien dat je kind meer verantwoordelijkheid krijgt en meer zelf gaat ontdekken. Klik op Programma voor meer info. 
Programma    Inschrijven

Webinar: Balans in het gezin
14 april 2021 - 20:30-21:30 uur
De komst van kinderen en zéker van een meerling heeft nogal wat impact op je leven. Veel ouders strugglen dan ook met het vinden van een fijne balans in het gezin. In dit webinar nemen Anne Adema (vierlingmoeder) en Ymkje Hoekstra (drielingmoeder) jou mee: wat is nou die balans en hoe kun jij daar zelf meer invloed op uitoefenen? We delen achtergrond, eigen ervaringen en praktische tips waar jij meteen mee aan de slag kunt. 
Inschrijven

Webinar: Peuterpubertijd van een meerling
15 april 2021 - 20:00-21:00 uur
Dacht je opgelucht te kunnen ademhalen na die intensieve babytijd? Houd je vast: hier komt de peuterpuberteit! Een fase die bij vlagen minstens zo uitdagend is, zeker als het in kwadraat komt. Tweelingcoach Paulien Perfors komt met praktische handvatten om ook deze periode door te komen. 
Inschrijven

Webinar: Wasbare luiers
16 april 2021 - 19:30-20:15 uur
Wasbare luiers, als je meer dan één kind tegelijk krijgt? Waarom niet! Lizet Kuiper is moeder van een tweeling van bijna 5 en consulente van Kaatje Katoen. In dit webinar geeft ze antwoord op praktische vragen. Klik op Programma voor meer info. 
Programma    Inschrijven

Webinar: De meerling op school
16 april 2021 - 20:30-21:30 uur
In deze sessie wordt door Coks Feenstra (psycholoog, NVOM) inzicht gegeven in de do / don't voor samen en apart in de klas, de vergelijking van schoolprestaties, ontwikkelingen het individu en tips om het gesprek op school aan te gaan. 
Inschrijven

Webinar: Introductie voor nieuwe leden (mei 2021)
11 mei 2021 - 20:30-21:30 uur
Om onze nieuwe leden een warm welkom te heten, organiseren we een aantal keer per jaar een speciaal webinar. Hierin vertellen we alles over de vereniging en onze activiteiten. Ook is er volop ruimte voor vragen.

Ook als je al langer lid bent, ben je natuurlijk van harte welkom. 
Inschrijven

Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?